top of page

En særlig tak!

En helt særlig kæmpe tak skal rettes til Danish Family Search - hvor man som slægtsforsker (eller bare nysgerrig) på langt lettere vis end tidligere nu kan søge og finde en lang række forskelligartede slægtsdata på tværs af kildetyper og med super let adgang til også indskanninger af de originale kilder! Danish Family Search er gratis for brugerne, og en stor flok frivillige indtaster forskellige arkivalier på livet løs. Sitet har desværre mødt modstand fra mindre grupperinger i slægtsforskningsmiljøet i Danmark, og der er spredt urigtige og ubehagelige rygter om Danish Family Search og folkene bag. Ligeledes har man flere gange oplevet ret aggressive "angreb" på sitet, formodentlig i forsøg på at lægge serveren ned. Dette er ikke bare unfair, men også - rent ud sagt - utrolig dårlig stil!


Danish Family Search inkl. alle indtasterne skal fra mig have en stor tak for den løbende indsats for at gøre danske kilder til slægtsforskning langt lettere tilgængelige for alle!


bottom of page